Minoes De Musical Website Online

Teamwork tussen bedrijven

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Dat is een motto dat centraal staat voor teamwork. Het is belangrijk om samen te werken en krachten te bundelen om verder te komen dan dat je alleen lukt. Teamwork staat voor samenwerken als een team. Dit kom je overal tegen. In de sportwereld, maar ook in de zakenwereld. In de sportwereld vind je dit al terug in verschillende teamsporten zoals voetbal en handbal, waarbij er zonder samenwerking ook geen succes kan worden geboekt. Je hebt elkaar nodig. Zo geldt dat ook voor de zaken wereld. Door verschillende specialiteiten bij elkaar te brengen, kun je meer en worden zaken vanuit verschillende standpunten bekeken, zodat vervolgens de beste beslissingen gemaakt kunnen worden die weloverwogen zijn. Zo werken ze ook bij Dutch Consultants. Dit zoekmachine marketing bureau is zelf gespecialiseerd in het optimaliseren van websites en deze hoog te laten ranken in zoekmachines als Google. Daarnaast bieden zij ook Social Media Marketing aan en weten zij als geen ander hoe je een bedrijf online op de kaart kan zetten. Door samen te werken met een aantal freelancers, kunnen zij nog meer voorzien in het totaalplaatje. Het is daarom voor de klant makkelijk communiceren, doordat je maar één contactpersoon hebt. Intern worden vervolgens de taken verdeeld, waar jij als klant geen omkijken naar hebt. Belangrijke aspecten van teamwork, en daarbij dus ook samenwerken, is het luisteren, respecteren, deelnemen en helpen van elkaar. Luister naar elkaars mening, ga met elkaar in discussie en help elkaar om uiteindelijk beter te worden. Iedereen heeft een eigen mening en vanuit zijn eigen expertise wordt er naar een onderwerp gekeken. Door samenwerken komt uiteindelijk het beste resultaat naar voren. Freelancers waarmee samen wordt gewerkt zijn dus erg belangrijk voor Dutch Consultants.

 

Een van die freelancers is Frans van Riemsdijk, van het bedrijf Springstof Marketing. Dit bedrijf faciliteert in het bouwen van WordPress websites en het onderhouden daarvan. De technische kennis, die minimaal aanwezig is bij de specialisten van Dutch Consultants, is volledig aanwezig bij Springstof Marketing. Al jaren bouwen zij voor verschillende opdrachtgevers de meest bijzondere websites, met als achtergrond ook de nodige zoekmachine optimalisatie kennis. Met een verleden in de marketing, weten de programmeurs hoe een website het best converteert en wat er nodig is om deze hoog te laten ranken in zoekmachines. Het beste van beide markten wordt er gecombineerd, waardoor er een technisch goede website komt te staan, die ook nog eens goed bruikbaar is voor mobiel en tablet.

Naast het technische aspect van een website, moet deze er natuurlijk ook helemaal strak uitzien. AZwebdesign zorgt voor een volledig design voor elke website en zorgt ervoor dat deze volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgevers. Daarnaast kunnen zij ook de website bouwen in WordPress. Met een professioneel ontwerp en een professionele website krijgt een bedrijf een betere online positie, waardoor er uiteindelijk meer klanten uit voort zullen komen. Tegenwoordig kan een bedrijf niet meer om een goede online positie heen en als er naar een dienst of product wordt gezocht, zal hier allereerst het internet worden geraadpleegd. Het is daarom van belang dat de uitstraling van de website past bij hetgeen wat het bedrijf wil uitstralen. Deze vertaling kan AZ webdesign als geen ander maken.

Door samen te werken met de verschillende bedrijven, kan er een totaal pakket aangeboden worden aan de opdrachtgevers van Dutch Consultants, maar ook aan de andere freelancers. Het communiceren gaat daardoor snel en eenvoudig en de bedrijven zijn daarnaast ook op elkaar ingespeeld. Een goed staaltje teamwork is goud waard, want het kan uiteindelijk veel tijd en geld schelen en dat is toch wat elke ondernemer eigenlijk het liefste wilt.

Geef een reactie

Scroll To Top