Minoes De Musical Website Online

Tandarts Fysiotherapie bedrijven online

Op onze website van Minoesdemusical, komt eens in de tijd een nieuwe blogartikel live!. Het liefst schrijven wij over allerlei zaken en onderwerpen die gaan binnen de theaterbranche of iets met gezondheid. Heeft u hierin een startende onderneming of organisatie? En wilt u hierover een persbericht of nieuwsartikel schrijven? Dan kunt u ons zeker contacten via onze website en contactformulier.

gezondheid

Enkele bedrijven of redacteurs die al een gastblog geschreven hebben zijn:

Een Fysiotherapie Eindhoven genaamd SpineFysio.nl, gerund door Dennis Raaijmakers. Gevestigd in Eindhoven en omgeving. Gespecialiseerd in Manuele therapie. Heeft u nekklachten of heupklachten dan kunt u zeker terecht bij SpineFysio.nl. Hiernaast heeft ook de praktijk van Fysiotherapie Delft een artikel geschreven op onze website. Deze is te lezen vanaf deze week. De praktijk bestaat al meerdere jaren en wordt opgevallen door de hele lage aan aantrekkelijke prijzen en super eerlijke gelijkwaardige fysiotherapie! Iedereen kan er terecht met of zonder aanvullende zorgverzekering.

Voor slechts een bedrag van maar 22,50,- EUR is er een afspraak beschikbaar voor uw klachten. Uw klachten zullen aanneembaar minder worden. Bij fysio eerlijk beter werken er ervaren therapeuten, die gespecialiseerd zijn en weten wat er gedaan moet worden!

Het tweede bedrijf heet Mond-Time.nl, een Tandarts Voorburg. Deze word gerund door Soufian Abali. Het praktijk is te vinden in de plaats Voorburg op de Koningin Juliana Laan. Mond-Time specialiseert zich in Mond Hygiëne en tandarts angsten. Hiernaast doen we aan erosie, aanslag, gaatjes en tanden bleken. Heeft u hierover een vraag? Dan kunt u terecht op onze website.

Geef een reactie

Scroll To Top